Panama Pacific
Panama-Pacific Rum je značka španělského typu rumů vyrobených z melasy cukrové třtiny v lihovaru San Carlos v provincii "Provincia de Herrera" v Panamě. Celoroční horké a vlhké podnebí této krásné středoamerické krajiny dosahuje průměrných teplot až 35°C a nabízí tak dokonalé prostředí nejen pro zrání těchto rumů, ale také pro produkci cukrové třtiny té nejvyšší kvality. Veškerý proces výroby je pod pečlivým dohledem týmu kontroly kvality a samotných mistrů rumu.
Hlavním znakem rumů Panama Pacific Rum je skutečný věk zrání, který je vyznačen na etiketě každého jednotlivého rumu. Žádný z rumů tak není naplněn do láhve, dokud zcela nedosáhne stanoveného věku. Věková prohlášení společnosti Panamá-Pacific udává vždy nejmladší rum v Blendu daného rumu, tedy nejen jeho část.
Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem