Negrita
Za zrodem této značky stál mladý francouzský obchodník Paul Bardinet. Ten se v roce 1857 začal více zajímat o náklad lodí kotvících v přístavištích po celém pobřeží…o alkohol z cukrové třtiny. Začal se věnovat míchání a zrání rumu v dubových sudech a rychle se v tom zlepšoval. Netrvalo to dlouho a vznikl rum Negrita. Jeho jméno se proslavilo po celém světě a tak přesunul své sídlo blíže k pobřeží. Tam jeho syn Eduard skoupil prostory pro nové velké sklady a sehnal ty nejlepší vystudované master-blendery. Obecně jsou však jejich produkty cíleny spíše k mase, než k odborným degustátorům. Jejich roční produkce se pohybuje kolem 50 mil. lahví. Konkrétně rum Negrita získal několik ocenění, jako třeba Silver Medal – IWSC 2012. Titul Best Spiced Rum – IWSC 2013. GOLD MEDAL – SPICED RUM – THE RUM MASTERS v rámci THE SPIRITS BUSINESS 2014 a další.
Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem