Hill´s Liquere
V roce 1920 založil Albín Hill v Brušperku u Ostravy destilérku, která nesla jeho jméno a která pod vedením svého zakladatele v mladém československém státě výborně prosperovala.K jeho největším úspěchům patřilo zavedení gigantického kontinentuálního kvašení vín, průmyslová výroba vaječného likéru a především vytvoření slavné receptury "40% jindřichohradeckého rumu s lodičkou" – snad nejznámějšího alkoholického nápoje v tehdejším Československu.
Celoživotní sen se Radomilu Hillovi splnil až v roce 1989, kdy konečně mohl obnovit ztracenou výrobu Hill's lihovin ve své vlastní likérce. Jako první soukromý likérník v Československu začal s láskou budovat v Jindřichově Hradci likérnický provoz s velkým podílem ruční práce a klasickými technologickými postupy výroby likérů, lihovin a destilátů.
V roce 1990 nabízel převážně základní lihoviny - rum, vodku, zelenou, Radigast a vaječný likér. Velkým hitem po zavedení výroby byl kokosový likér, jehož výroba přinesla zisky. Během krátké doby v portfoliu firmy bylo 95 druhů likérů, lihovin a destilátů, včetně proslulého a světu znovu objevenému Hill's Absinthu 70%.
Dnes po 20 letech fungování manufakturní výroby Hill's likérky v Jindřichově Hradci je stále na prvním místě při výrobě výjimečná chuť, kvalita a jedinečnost originálu
V roce 1990 nabízel převážně základní lihoviny - rum, vodku, zelenou, Radigast a vaječný likér. Velkým hitem po zavedení výroby byl kokosový likér, jehož výroba přinesla zisky. Během krátké doby v portfoliu firmy bylo 95 druhů likérů, lihovin a destilátů, včetně proslulého a světu znovu objevenému Hill's Absinthu 70%.
Dnes po 20 letech fungování manufakturní výroby Hill's likérky v Jindřichově Hradci je stále na prvním místě při výrobě výjimečná chuť, kvalita a jedinečnost originálu
Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem