Kakaové nibsy v čokoládě Michel Cluizel Lingot Éclats de Cacao
Popis
Popis:
Kakaové nibsy v čokoládě Michel Cluizel Lingot Éclats de Cacao
Kousky pražených kakaových bobů bohatě zalité tmavou luxusní čokoládou. Kakaové boby jsou pěstovány v bio kvalitě na plantáži Los Anconès v Dominikánské Republice, nadrceny jsou ve francouzské čokoládovně Michel Cluizel. Jednotlivé kousky jsou bohatě pokryté kvalitní tmavou čokoládou, vyleštěnou do lahodného elegantního „bonbónku“. Výtečná kombinace pro ty, kteří chtějí zakusit celou paletu vůní a chutí kakaa v jednom soustě.
Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá: pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata.
Společnost také garantuje, že žádné suroviny neprošly procesem ozařování či ionizace.
Hmotnost a velikost: 120 g, 16 x 6,5 x 6,5 cm
Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie.
Složení: kakaové boby, cukr, kakaové máslo, leštící látky (arabská guma, sacharóza, glukózový sirup), emulgátor: řepkový lecitin, leštící látky (šelak), pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, mléka a lepku.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.24 kg |
Hmotnost | 120g |
Výroba | Francie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.