Centenario Conmemorativo 9y 40% 0,7 l

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Ron Centenario Conmemorativo 9 aňos je vynikající třtinový rum vyráběný v omezeném množství z těch nejlepších surovin.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
26.11.2024
Běžná cena 750 Kč
Ušetříte 226 Kč (–30 %)
524 Kč    
Značka Centenario
Kategorie RUMY
 

Popis:

Ron Centenario Conmemorativo 9 aňos je vynikající třtinový rum vyráběný v omezeném množství z těch nejlepších surovin, zrající v menších dubových sudech po dobu více jak 9 let, které byly před tím použity pro zrání brandy a whisky. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky. Vynikající kombinace vjemů na všech úrovních. Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších v dané kategorii. Centenario pochází z Kostariky, kde se těší neotřesitelné pozice jedničky na trhu.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40% obj

Obsah lahve: 0,7l

Země původu: Kostarika

Doba zrání: 9 let

 

Podobné produkty

Hmotnost 2 kg
Obsah alkoholu 40% obj
Obsah lahve 0,7l
Země původu Kostarika
Doba zrání 9 let

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Centenario je značka prémiových rumů z Kostariky. Rumy této značky bývají vyvážené, vyráběné z nejlepší třtiny a surovin zrajících ve zvláště vybraných dubových sudech po dobu několika let, které byly před tím použity pro zrání whisky a brandy. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky.

Historie rumu Centenario sahá až do roku 1969, kdy se rum začal vyrábět. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu Centario začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. Seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva.