Zacapa Centenario 23yo 40% 0,7l (karton)

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Ron Zacapa Centenario 23y je vyráběn systémem "Solera" z těch nejpečlivěji vybíraných rumů o stáří 6-23 let, které jsou následně blendovány po dobu minimálně jednoho roku.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
25.11.2024
Běžná cena 1 459 Kč
Ušetříte 23 Kč (–1 %)
1 436 Kč    
Značka Ron Zacapa
Kategorie RUMY
Záruka 2 roky
 

Popis:

Ron Zacapa Centenario 23y je vyráběn systémem ""Solera"" z těch nejpečlivěji vybíraných rumů o stáří 6-23 let, které jsou následně blendovány po dobu minimálně jednoho roku.
Sladké aroma karamelu, vanilky, kakaa, pražených oříšků a dubovosti. V chuti je komplexní, kořeněný s doteky tropického ovoce, kávy, kůže, skořice, zázvoru a mnoha dalších substancí. Tento rum je odborníky všeobecně pokládán za „Best in the World"".
Podáváme nejlépe v masívní sklenici s kostkou ledu.

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40% obj

Obsah lahve: 0,7l

Země původu: Guatemala

Doba zrání: Směs rumů, které zrály od 6 až 23 let

 

Podobné produkty

Hmotnost 2 kg
Obsah alkoholu 40 % obj
Obsah lahve 0,7l
Země původu Guatemala
Doba zrání 6 - 23 let

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

První guatemalské rumy nesoucí název Zacapa byly na trh uvedeny v roce 1976 při příležitosti staletého výročí založení stejnojmenného města. Nedestilují se z fermentované melasy ani šťávy, ale z panenského sirupu cukrové třtiny a jako jediné se nachází v Síni slávy karibských rumů. Zatímco většina karibských rumů využívá při stáření příznivého tropického klimatu, rumy Zacapa opět dokazují, že si jdou svou vlastní cestou. Konkrétně jejich cesta vede na vrcholky guatemalských hor, na místo zvané "Dům nad mraky", kde ve výšce přes 2300 m. n. m. pomalu zrají ke své dokonalosti v sudech z bílého dubu. Nižší teplota v horách zpomaluje celý proces zrání, zatímco řidší vzduch a nižší atmosférický tlak dodávají Zacapa rumům jejich charakteristickou intenzivní chuť.