Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Lait
Popis
Popis:
Pekelná čokoládová pralinka Francois Pralus „Barre Infernale Lait“
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Tato delikátní 45% mléčná čokoláda je jednou obrovskou pralinkou v původním smyslu tohoto slova: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Navíc uvnitř najdete celé lískové ořechy.
Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-). (Infernale = pekelná)
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategorie „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“
zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best filled chocolate – nuts“
zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Filled Praline“
Složení: náplň praliné 50 % (pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, 75% čokoláda a pravá Bourbon vanilka), 45% mléčná čokoláda (třtinový cukr, sušené mléko, čisté kakaové máslo, kakaové boby a slunečnicový lecitin), celé lískové ořechy 13 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka, vajec, obilovin a sóji.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 160 g, 175×49×23 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Hmotnost | 0.32 kg |
Hmotnost | 160g |
Výroba | Francie |
Odrůda kakaových bobů | Blend (směs) |
Původ kakaových bobů | Blend (směs) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.