Nation Meticho Chocolate Infusion & Toffee 0,7l 40%

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 

Meticho Chocolate & Toffee potěší všechny milovníky sladkého.
 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
4.4.2025
Běžná cena 954 Kč
Ušetříte 38 Kč (–3 %)
916 Kč    
Značka Rum Nation
Kategorie NOVINKY
 

Popis:

Meticho vyrábí společnost Rum Nation podle tajného receptu.

Jeho základem je delikátní středoamerický rum, který je obohacen o další přírodní chutě: čokoládu, karamely a dotek vanilky. Stejně jako Meticho Rum & Citrus, jde o rum vyrobený z 4letých prémiových rumů vyrobených v Hondurasu, konkrétně v palírně Destileria Los Angeles. Rumy zde zrají 4 roky v sudech po americké whiskey. Rum je následně infuzován esencemi čokolády a karamelu. Díky tomuto závěrečnému kroku je Meticho Chocolate Infusion & Toffee jako stvořený k párování s dezerty všech možných chuťových variací, ale může být sám dezertem. Na hřejivém rumovém základu se rozehrává krémová, máslová, bohatá, lahodně sladká chuť s výraznými tóny čokolády a karamelek. Vynikne nejlépe na ledu, samotný nebo v opulentním spojení s dezerty.

Meticho Chocolate & Toffee potěší všechny milovníky sladkého.

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40% obj

Obsah lahve: 0,7l

Země původu: Honduras

 

Hmotnost 2 kg
Obsah alkoholu 40 % obj
Obsah lahve 0,7 l
Země původu Honduras

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Bohatá produktová řada rumů značky Rum Nation je výsledkem mnoha let experimentování, zkoušení a ochutnávání. Které ale rozhodně stálo z to. Za vznikem značky (1999) stojí Fabio Rossi, který chtěl milovníkům dobrého rumu nabídnout nové chutě Karibiku a Latinské Ameriky. Stvořil rumy Rum Nation, které nesou názvy a charakteristické rumové chutě oblastí jako je Peru, Jamajka, Barbados, Demerara nebo Panama. Jedinečnost rumů Rum Nation vyzdvihuje i dvojí zrání. To první probíhá v tropickém klimatu Karibiku, poté se sudy převáží do Itálie, kde jejich obsah dozrává ke své dokonalosti.