Loch Lomond Organic 12yo 0,7l 46%
Popis
Popis:
Nejtypičtější sladová a obilná palírna (spolupracovala jen s vlastní společností mísící a plnící whisky), která se určitou dobu spojuje s čistou sladovou whisky Inchmurrin.
Dnes klade větší důraz na své vlastní produkty i název společnosti Loch Lomonde. Palírna dokáže vyrobit šest i více druhů destilátů, a to obměňováním procesu, jakým vyrábí a spojuje svoje periodické destilační přístroje.
Palírna založená v letech 1965-1966, sídlí v bývalé továrně na kaliko, v průmyslové oblasti, jež se nachází na hranici Highlands. Název Loch Lomond se používá pro přesně definovanou, čistou sladovou whisky, ale i pro ""čistou směs"".
Směs se skládá z obilné whisky z nepřetržitě pracujících destilačních přístrojů a jejích variant z periodicky destilujících přístrojů. Čtyři z nich se obyčejně nestáčejí do lahví jako čisté whisky. Patří k nim Glen Douglas a postupně výrazněji rašelinové Craiglodge, Inchmoan a Croftengea.
Dnes klade větší důraz na své vlastní produkty i název společnosti Loch Lomonde. Palírna dokáže vyrobit šest i více druhů destilátů, a to obměňováním procesu, jakým vyrábí a spojuje svoje periodické destilační přístroje.
Palírna založená v letech 1965-1966, sídlí v bývalé továrně na kaliko, v průmyslové oblasti, jež se nachází na hranici Highlands. Název Loch Lomond se používá pro přesně definovanou, čistou sladovou whisky, ale i pro ""čistou směs"".
Směs se skládá z obilné whisky z nepřetržitě pracujících destilačních přístrojů a jejích variant z periodicky destilujících přístrojů. Čtyři z nich se obyčejně nestáčejí do lahví jako čisté whisky. Patří k nim Glen Douglas a postupně výrazněji rašelinové Craiglodge, Inchmoan a Croftengea.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
PARAMETRY:
Obsah alkoholu: 46 % obj
Obsah lahve: 0,7l
Země původu: Skotsko
Doba zrání: 12 let
Podobné produkty
Hmotnost | 1.4 kg |
Obsah alkoholu | 463% obj |
Obsah lahve | 0,7l |
Země původu | Skotsko |
Doba zrání | 12 let |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář