Kakaová hmota Ekvádor Arriba 1 kg

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 2

100% kakaová hmota, která vznikla šetrným mletím kakaových bobů odrůdy Arriba pěstovaných v Ekvádoru. Skvělá pro výrobu domácí čokolády, ale také nápojů, brownies, energetických tyčinek, zmrzliny a jiných pochoutek. 

Dostupnost Momentálně nedostupné
Běžná cena 523 Kč
Ušetříte 26 Kč (–4 %)
497 Kč
Značka Ekvádor Arriba
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDY
 

Popis:

Kakaová hmota Ekvádor Arriba 1 kg

100% kakaová hmota, která vznikla šetrným mletím kakaových bobů pěstovaných v Ekvádoru. Skvělá pro výrobu domácí čokolády, ale také nápojů, brownies, energetických tyčinek, zmrzliny a jiných pochoutek. Obsahuje cca 51% kakaového másla. Chuťový profil: plná chuť s květinovými tóny.

Pozor! Na kakaové hmotě uvidíte bílo-šedý povlak. Vznikl srážením vlhkosti při přirozeném chladnutí bez procesu temperování. Nijak nemění přirozenou chuť ani kvalitu kakaové hmoty.

V Ekvádoru se pěstují kakaové boby odrůdy Trinitario, národní variety Arriba, která patří mezi nejkvalitnější na světě a vyznačuje se výraznou čokoládovou chutí a květinovou vůní. Kakaové boby jsou superpotravinou, obsahující řadu prospěšných látek, jako např. antioxidanty (20× víc než zelený čaj), theobromin, který pomáhá se soustředěním a další látky pomáhající navodit dobrou náladu.

Složení: mleté nepražené kakaové boby. 

Hmotnost a balení: 1 kg, sáček se zipem 210 x 310 mm. Kvalitní, stojící sáček se zipovým uzávěrem z neběleného japonského kraft papíru, hliníkové folie uprostřed a vnitřní transparentní folie CPP.

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2682 kJ / 640 kcal, Tuky: 51,25 g z toho nasycené mastné kyseliny 31mg, Sacharidy: 29 g z toho cukry 1 g, Bílkoviny: 14,3 g, Sůl: 0,008 mg.

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Podobné produkty

Hmotnost 2 kg
Hmotnost 1kg
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Amerika - Brazílie, Ekvádor
Odrůda kakaových bobů Trinitario

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: