Jagermeister se skleničkama 0.7l 35%
Popis
Popis:
Jägermeister, neboli mistr lovec, je jedním z nejznámějších německých bylinných likérů, který si získal velkou oblibu v mnoha zemích. Šestapadesát ingrediencí (vzácné a exotické byliny, dřevo, koření, plody, semena a kořeny) dodává tomuto alkoholickému nápoji z německého Wolfenbüttelu jedinečnou a charakteristickou chuť Jägermeisteru. Výrobce z tajného receptu, který střeží jako oko v hlavě, zveřejňuje pouze čtyři ingredience – zázvor, badyán, kardamom a pomerančovou kůru. Ingredience jsou za studena macerovány ve směsích vody a alkoholu, filtrovány a až k ročnímu zrání ukládány do obrovských dubových sudů spravovaných bednářskou rodinnou firmou z Falckého lesa Palatine. Po ročním zrání je směs opět přefiltrována, několikrát zkontrolována mistry a zkušenými degustátory, aby byla v posledním kroku smíchána s vodou a alkoholem.
Jägermeister je stáčen do typických zelených láhví nesoucích známé firemní logo, tedy jelena se zářícím křížem mezi parohy a obklopeného dubovými a borovými větvemi. Znak jelena pochází ze svatohubertské legendy, která vypráví o mladém a nelítostném lovci Hubertovi. Krutý lovec jednoho dne v lese potká velkého bílého jelena se zářícím křížem mezi parohy, a po takovém zážitku slíbí, že se polepší a za symbol této změny přijímá znak jelena s křížem. Na lahvi lze také nalézt citát: „Ctí lovce je chránit a pečovat o zvěř, lovit čestně a vážit si stvořitele v jeho tvorstvu.“
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
PARAMETRY:
Obsah alkoholu: 35% obj
Obsah lahve: 0,7l
Země původu: Německo
Hmotnost | 2.5 kg |
Obsah alkoholu | 35% obj |
Obsah lahve | 0,7l |
Země původu | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost vyrábějící bylinný likér Jägermeister byla založena v roce 1878. Jägermeister byl na trh uveden v roce 1935. Nápoj má silnou výraznou vůni a výjimečně citlivě vyváženou hořkosladkou chuť.
Bylinný likér Jägermeister se vyrábí podle tajné původní receptury macerací 56 koření, bylin a dalších přírodních zdrojů (mimo jiné kůry citrusů, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů.
Jägermeister zraje minimálně 1 rok v dubových sudech. Jeho výroba dodnes probíhá pouze ve Spolkové republice Německo. Výrobcem je společnost Mast-Jägermeister AG.