Čokoláda Michel Cluizel Noir 72% Framboise & Cranberry

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 4

Objevte chuť nové tmavé 72% čokolády, která je v kombinaci s červeným ovocem mírně kyselá, s citronem je naopak sladší, a karamelizované mandle jí dodávají křupavou texturu.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
5.12.2024
Běžná cena 169 Kč
Ušetříte 10 Kč (–5 %)
159 Kč    
Značka Michel Cluizel
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDY
 

Popis:

Čokoláda Michel Cluizel Noir 72% Framboise & Cranberry 100 g

Objevte chuť nové tmavé 72% čokolády, která je v kombinaci s červeným ovocem mírně kyselá, s citronem je naopak sladší, a karamelizované mandle jí dodávají křupavou texturu.

Michel Cluizel přichází v roce 2021 s novou edicí, ve které vyzdvihuje chuť tmavých čokolád zvýšením obsahu kakaových bobů na minimálně 70 %. Mléčné nově obsahují minimálně 47 % kakaových bobů. Při tvorbě čokolád si dává záležet na každém kroku tvorby čokolády. Na obale se nyní dozvíte i název oblasti/ plantáže, popř. základní chuťové poznámky.

Složení: kakaové boby (min. 72 %), cukr, mandle, kandované kostky citronu (citron, cukr, glukózový sirup), kakaové máslo, brusinky (min. 2 %), maliny (min. 1 %), glukózový sirup, potahový prostředek: shellac, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy, mléka, lepku a vajec.

Výjimečná kvalita: Michel Cluizel úzce spolupracuje s farmáři a podporuje je, aby zachovali tradiční způsoby pěstování kakaových bobů i jejich fermentaci. Zajišťuje jim férové podmínky pro zemědělství i život. Pro zachování specifických chutí Michel Cluizel využívá dlouhé pražení při nízkých teplotách. Aby dosáhl bezkonkurenčních chutí svých čokolád testoval Cluizel často i více než 20 kombinací způsobů fermentace a pražení. Samotné pražení, mletí a míchání kakaových bobů probíhá již ve Francii ve Voiron.

Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,

přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,

nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata.

Společnost také garantuje, že žádné suroviny neprošly procesem ozařování či ionizace.

Hmotnost a velikost: 100 g, 161×79×10 mm

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Podobné produkty

Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie
Odrůda kakaových bobů Blend (směs ) kakaových bobů
Původ kakaových bobů Blend (směs ) kakaových bobů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: