Čokoláda Francois Pralus Dominikánská Republika 75% Bio

Neohodnoceno
 

Chuťově zajímavá a pestrá čokoláda bohatá na kořeněné, ovocné a dřevité tóny. Možná ucítíte lehký závan lékořice. Tato 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice.

Dostupnost Momentálně nedostupné
199 Kč
Značka Francois Pralus
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDY
 

Popis:

Čokoláda Francois Pralus Dominican Republic Trinitario 75% Bio

Chuťově zajímavá a pestrá čokoláda bohatá na kořeněné, ovocné a dřevité tóny. Možná ucítíte lehký závan lékořice. Tato 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice. Čokoláda je v bio kvalitě.

Získané ocenění z mezinárodních soutěží: 

bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2018 European final, kategorie „Plain/origin dark chocolate bars“

Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. 

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Podobné produkty

Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Dominikánská republika
Odrůda kakaových bobů Trinitario

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola