Čokoláda Bonnat Madagascar 75% 100g
Popis
Popis:
Čokoláda Bonnat Madagascar 75%
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Jemné chuťové tóny se rozvíjejí postupně. Na začátku můžete ucítit kompotovanou jahodu, poté krátce probleskne lískový oříšek a na závěr možná ucítíte zemité tóny kávy.
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.
Čokoláda je z řady „les Grands Crus du Cacao Historiques“, neboli čokolády s výjimečným původem, pro něž kakaové boby vyrostly na vybraných plantážích s dlouhou tradicí v pěstování kakaa.
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2501 kJ / 598 kcal, Tuky: 46 g z toho nasycené mastné kyseliny 29,65 g, Sacharidy: 42,6 g z toho cukry 25,9 g, Bílkoviny: 8,8 g, Sůl: 0,01 g.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Hmotnost | 0.2 kg |
Hmotnost | 100g |
Výroba | Francie |
Původ kakaových bobů | Afrika - Madagaskar |
Odrůda kakaových bobů | Criollo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.