Čokoláda Bonnat El Castillero 75% 100g
Popis
Popis:
Čokoláda Bonnat El Castillero 75%
75% tmavá čokoláda z kakaových bobů pocházejících z přírodní rezervace Indio Maíz v Nikaragui. Čokoláda má sametově hladkou konzistenci. Chuť je sladká s ovocnými podtóny – cítit můžete například kokos nebo rozinky, dále ale také i med, lékořici nebo datle. Specialitka pro znalce z kolekce „Grand Crus d'Exception“ neboli volně přeloženo „čokolády s výjimečným rodokmenem“.
Získané ocenění z mezinárodních soutěží:
zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2019 European, kategorie „Plain/origin dark chocolate bars“
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.2 kg |
Hmotnost | 100g |
Výroba | Francie |
Původ kakaových bobů | AMERIKA - Nikaragua |
Odrůda kakaových bobů | Blend (směs ) kakaových bobů |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.