Cestovatelská degustační sada Francois Pralus Mini Reglette 20 ks
Popis
Popis:
Cestovatelská degustační sada Francois Pralus Mini Reglette 20 ks 100 g
Degustační sada dvaceti jednooblastních (single-origin) miničokoládek z deseti různých plantáží Vás vezme na čokoládovou cestu kolem světa a získá si Vás svými nečekanými a neotřelými chutěmi.
Obsahuje 10 druhů 75% čokolád. Seznámíte se s čokoládami z oblastí: Papouasie (Papua – Nová Guinea), Indonésie, Sao Tomé (ostrov Svatého Tomáše), Trinidad, Vénézuela, Tanzanie, Ghana, Madagascar (Madagaskar), Colombie (Kolumbie) a Equateur (Ekvádor).
V této degustační sadě si vychutnáte rozdíly mezi jednotlivými odrůdami kakaových bobů (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z různých oblastí.
Degustační poznámky k čokoládám:
Papouasie Trinitario: jemně kyselkavá čokoláda bohatá na ovocné tóny.
Indonésie Criollo: čokoláda bohatá na ovocné tóny se vzácně vyváženou kombinací hořkosti, sladkosti a kyselosti. Zajímavé tóny nezralých špendlíků a jemně připáleného karamelu.
Sao Tomé Forastero: čokoláda s velmi plnou, robustní chutí. Bohatá na tropické ovocné tóny.
Trinidad Trinitario: příjemně chuťově vyvážená čokoláda s pestrým spektrem chuťových tónů – například zeleného ovoce a jablek.
Vénézuela Trinitario: robustní čokoláda s výraznou kyselostí.
Tanzanie Forastero: čokoláda s výraznou zemitou hořkostí.
Ghana Forastero Bio: čokoláda se sytými tóny tropického ovoce.
Madagascar Criollo Bio: velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů.
Colombie Trinitario: chuťově pestrá čokoláda. Střídají se kouřové tóny tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou kyselostí.
Equateur Arriba Bio: čokoláda s příjemnou plnou hořkostí s nenápadným ovocným podtónem a výraznou tučností kakaového másla.
Při degustaci doporučujeme otevřít atlas světa a láhev oblíbeného vína. Cestovat se dá jak vidno i velmi pohodlně a se sladkou pusou :-).
Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů, vajec, lepku a mléka.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost: 100 g
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Hmotnost | 0.2 kg |
Hmotnost | 100g |
Výroba | Francie |
Původ kakaových bobů | Blend (směs) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.