Centenario 12 YO Grand Legado 0,7l 40%

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Ron Centenario Gran Legado 12 let je směs nejlepších kostarických rumů, které trpělivě čekaly a zrály v dubových sudech po dobu 12 let. Krásná jantarová barva, jemná chuť karamelu a ořechů s tóny tropického ovoce a vůně dubového sudu dělá z tohoto rumu skutečnou legendu. Ideální k pomalému popíjení s přáteli, samotný či s kostkou ledu.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
25.11.2024
Běžná cena 645 Kč
Ušetříte 37 Kč (–5 %)
608 Kč    
Značka Centenario
Kategorie RUMY
 

Popis:

Temně jantarový zralý rum ze špičkové kostarické třtiny 12 let odpočíval v dubových sudech od skvělé whisky a brandy. Rum s parádním aroma a tóny oříšků, tropického ovoce, karamelu a lehce ohořelého dubového dřeva. Ideální k dlouhému popíjení, ať už jen tak nebo jako součást míchaných drinků.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40% obj

Obsah lahve: 0,7l

Země původu: Kostarika

Doba zrání: 12 let

 

Podobné produkty

Hmotnost 2 kg
Obsah alkoholu 40% obj
Obsah lahve 0,7l
Země původu Kostarika
Doba zrání 12 let

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Centenario je značka prémiových rumů z Kostariky. Rumy této značky bývají vyvážené, vyráběné z nejlepší třtiny a surovin zrajících ve zvláště vybraných dubových sudech po dobu několika let, které byly před tím použity pro zrání whisky a brandy. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky.

Historie rumu Centenario sahá až do roku 1969, kdy se rum začal vyrábět. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu Centario začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. Seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva.