Armagnac Janneau napoleon 0,7l 40%

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Janneau Napoleon je směsí 10 až 12 letých Armagnaců. Hrozny použité na výrobu pocházejí z regionů Bas Armagnac a Tenaréze. 
 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
6.12.2024
Běžná cena 989 Kč
Ušetříte 52 Kč (–5 %)
937 Kč    
Značka Janneau
Kategorie BRANDY, KOŇAK, CALVADOS
 

Popis:

Janneau Napoleon je směsí 10 až 12 letých Armagnaců. Hrozny použité na výrobu pocházejí z regionů Bas Armagnac a Tenaréze. Eaux-de-vie po destilaci zrají odděleně v limousinských dubových sudech. Po smíchání je výsledkem Armagnac zlaté barvy, což je důsledek dlouhého zrání. Má komplexní aroma s tóny sladkého dřeva a vanilky. Kulatá, plná a dokonale harmonická chuť s dlouhým závěrem s tóny sušených švestek. Vhodné jako digestiv.

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40% obj

Obsah lahve: 0,7l

Země původu: Francie

Doba zrání: 10 - 12let

 

Podobné produkty

Hmotnost 2 kg
Obsah alkoholu 40 % obj
Obsah lahve 0,7 l
Země původu Francie
Doba zrání 10 - 12let

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Janneau je značka francouzských Armagnaců, které pochází z francouzské oblasti Gaskoňsko. Armagnac je nejstarší dodnes vyráběná lihovina na světě, která má kořeny už ve dvanáctém století. Svou kvalitou je plně srovnatelný s nejznámějšími koňaky nejen vzhledem k použitým surovinám, ale i výrobní technologii založené na staření kvalitního destilátu v dubových sudech.

Janneau Grand Armagnac je nejlépe hodnocený francouzský armagnac o čemž svědčí řada ocenění - například International Spirit Award 2004, 2005, 2007 San Francisco World Spirits Competition 2006, 2007 nebo International Spirits Challenge 2007.

Podobně jako u koňaků, bývají armagnacy značený V.S.O.P., což znamená Very Superior Old Pale a určuje, že nejmladší brandy v blendu zrálo nejméně čtyři a půl roku v sudu, ale průměrný věk jednotlivých brandy je kolem deseti let.

Armagnac se připravuje vždy s tou největší francouzskou pečlivostí a tradičním způsobem. Výsledný produkt má proto vysokou viskozitu a aroma švestek s výraznými tóny vanilky. Chuť je strukturovaná, jemná a opět s tóny vanilky a lékořice, v závěru s dotekem sušených švestek.